T2 C11000 A ACR Copper TUMP TP2 C10200 3 INCHOR BPES

Kākau pōkole:

Ua kapaʻia nō hoʻiʻo Copper Tube i nā kīwaha keleawe. Kahiʻano o ka paila metalaʻole,ʻo ia ka mea i paʻiʻia a hukiʻia i ka paipa. Loaʻa iā Copper Pipes keʻano o kaʻano uila maikaʻi a me ka conductivity. ʻO lākou ka mea nui no nā lako hana maʻamau a me nā lako lole lole hoʻohupaʻia, a ua lilo mua i nā kohoʻaina mua e waiho i nā hale kūʻai kālepa i nā mea āpau. Ua loaʻa iā Copper Piptes i ka paleʻana o ka corrosion,ʻaʻole maʻalahi maʻalahi,ʻaʻole ia eʻike i nā hopena likeʻole, a he mea maʻalahi.

• Type:Coact pipe pono, ka paena Ciop Copper, Capillary Kālepa Qhop
  • Kūlana:GB / T1527-2006, JIS H3300-2006, Assm B608, Astm B640, ATSM B640, ATCM B640
  • Shape:Puni, square, rectationular, ovandular, hapalua-poepoe
  • Puni:OD: 2-914mm (1/16 "--6") WT: 0.2-120MM (Sch560S)
  • Square:Laki: 2 * 2-1016 * 1016mm (1/16 "-40" WT0.2-120mm
  • Lono:1m, 2m, 3m, 6m, 6m, a iʻole e like me ka mea e pono ai
  • Huahana kikoʻipiop

Nā Kūlana Huakaʻi

ʻO kahi kūlana huahana

1.ʻO nā kiko'ī waiwai a me nā hiʻohiʻona.

2. Loaʻa a me keʻano hilinaʻi

3. Hiki ke hoʻohanaʻia nā nui kiko'ī e like me ka mea e pono ai.

4. Hoʻopiha i ka laina hana a me ka manawa pōkole pōkole

pila keleawe (1)
    lole keleawe (4)
    Cu (min) 99.9%
    Ikaika loa (≥ MPA) Kū-starder
    Hilahila Kāleka
    Elongation (≥%) kū-starder
    Kohano 0.3mm ~ 80mm
    ʻO ka lawelaweʻana i ka lawelawe ʻOkiʻoki, e hoʻopaʻaʻia, e hoʻopaʻa ana, ka hoʻomaʻemaʻeʻana, punching
    Alloy a iʻole Men-alloy
    Kū-starder GB
    Paper Ho 03

Nā hiʻohiʻona

1. No ka mea, he mea maʻalahi nā paila keleawe e maʻalahi ai a hoʻopili, hiki iā lākou ke mālama i nā kumukūʻai a me nā kumukūʻai maikaʻi a me ka hilinaʻi, a hiki ke mālama i ka hoʻomau.

2, he kukui ke keleawe. No nā kīwaha i hoʻopaʻaʻia i nā pii i loko o ka papa likeʻole o keʻano o ka pā o ke keleawe,ʻaʻole koi i ka paila keleawe Ke hoʻokomoʻia nei,ʻo ka paila copper i liʻiliʻiʻia e halihali, maʻalahi e mālama, a lawe i ka liʻiliʻi.

3. Hiki i ke keleawe ke hoʻololi i keʻano. No ka mea hiki ke hoʻokoeʻiaʻo Copper APPO a me ka hoʻopaʻi, e hiki pinepine ia i loko o nā puʻu a me nā pū. E lilo i mau pālule eʻae i ka paila keleawe e hukiʻia ma kekahi kihi.

4. He mea maʻalahi ke kāpili i ka hoʻopili.

5. E palekanaʻo Copper. ʻAʻole e hele,ʻaʻole kākoʻo i ka pūpū,ʻaʻole ia e hana i nā kīwī i nā maʻi maʻi, a he corrosion-resoronint-resistant.

Noi

1. Acr Flat Coil Coil, ka noi ma kaʻenehanaʻenehana

2, lwc coil no ka acr, ka noiʻenehana maʻamau

3

4. ACR, i loko o ka Groove Croopy Copper Turi no ka hoʻohuiʻana

5

6.Pe i kā Copper Coop

7.semi-i hoʻopau i nā pahu keleawe no ka hoʻohanaʻana i kaʻoihanaʻoihana

pipokapi pape (5)
    lole keleawe (2)
    lole keleawe (5)
    Kālā keleawe (3)

FAQ

1.ʻAʻole hiki iaʻu ke loaʻa kahi'ōlelo maiʻoe?

Hiki iāʻoe ke haʻalele iā mākou i ka leka uila, a e pane mākou i kēlā me kēia leka i ka manawa.

2.WIll e laweʻoe i nā huahana i ka manawa?

ʻAe, hoʻohiki mākou e hāʻawi i nā huahana maikaʻi maikaʻi loa a me ka laweʻana i ka manawa. ʻO kaʻoiaʻiʻo ko mākou huiʻana o kā mākou hui.

3. E loaʻa iaʻu nā hiʻohiʻona ma mua o ke kauoha?

ʻae ʻoia. ʻO ka maʻamau maʻamau kā mākou mau hiʻohiʻona, hiki iā mākou ke hana i kāu mau kiʻi a iʻole nā ​​kiʻi kiʻiʻoniʻoni.

4.Wa nā hua'ōlelo uku?

ʻO kā mākou hua'ōlelo maʻamau maʻamau he 30% waihona, a hoʻomaha i ka b / l. Kauka, Fob, CFR, COF.

5. Eʻae iāʻoe i ka nānāʻana i kaʻaoʻaoʻekolu?

ʻAe kūpono mākou eʻae.

6.Wow e hilinaʻi mākou i kāuʻoihana?

Hoʻoikaika mākou i nāʻoihana mamela no nā makahiki he gula Beritania, ke poʻo nui i nā'āina'ē aʻe i kaʻaoʻao o Tianjin ma Tianjin

• MAUI:
  • ANE:

• Kākau i kāu leka uila maʻaneʻi a hoʻouna iā mākou